Κορωνοϊός: Διαψεύδει τα σενάρια ο Πέτσας για νέα μέτρα

Μετ’ επιτάσεως διέψευσε τα σενάρια περί νέων μέτρων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, με φόντο την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση δεν εξετάζει να πάρει πίσω κάποιες από τις ελευθερίες. Θα είχαμε το αντίθετο αποτέλεσμα».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «θα έπρεπε πιο γρήγορα να έχουν απελευθερωθεί δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους για να παρακινηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν δεύτερες σκέψεις ή είναι επιφυλακτικοί το καλοκαίρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη».

«Η κυβέρνηση δεν εξετάζει να πάρει πίσω κάποιες από τις ελευθερίες. Θα είχαμε το αντίθετο αποτέλεσμα», ξεκαθάρισε.

«Θα είχαμε μεγάλο φρένο έτσι στον εμβολιασμό. Και εμείς θέλουμε να βάλουμε γκάζι στον εμβολιασμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επισημαίνοντας ότι «ο ανεμβολίαστος πολίτης που έχει επιφυλάξεις- δεν μιλάω για τον αρνητή- θα πρέπει να βλέπει πλέον ότι είμαστε σε μια φάση που ή θα εμβολιαστεί ή θα νοσήσει».

«Πρέπει να γίνουν βήματα προς τα εμπρός σε θέματα πολιτικής διαχείρισης», συμπλήρωσε και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για περιοριστικά μέτρα σε γενικευμένο επίπεδο, μόνο τοπικού χαρακτήρα.

Πηγή: ethnos.gr