Υποψήφιος του Α. Μπέου το έστησε το κοντέινερ για rapid tests στο Πεδίον του Άρεως

Κοντέϊνερ -καντίνα για rapid tests έστησε με την ιδιότητα του general μάνατζερ εταιρείας υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου στο Πεδίο του Αρεως , με άδεια παραχώρησης δημοτικού χώρου από τον Δήμο, προς 1200 ευρώ το χρόνο.  Την απόφαση για το στήσιμο της καντίνας από εταιρεία που ουδεμία σχέση έχει με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, καυτηριάζει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Έτσι συνήθως συμβαίνει στον Βόλο του Μπέος & partners.
Παίρνει κάποιος μέρος στις εκλογες ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του “δημαρχίσκου” της εξυπηρέτησης και του λουλουδιασμένου μαχαλά ,έτσι όπως κατάντησε ο τύπος μια ολόκληρη και πανέμορφη πόλη, αποτυγχάνει να εκλεγεί και έτσι δεν λαμβάνει μετρικό από αντιμισθία ή άλλη συναφή πολιτική δραστηριότητα, οπότε τι κάνει;
Παίρνει ένα κομμάτι δημοτικού χώρου στο Πεδίον του Άρεως, που έχει προσδιορισμένη και σαφή χρήση από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για να ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα , τοποθετεί μια παράγκα από πάνελ, τραβάει και μια πινακίδα πάνω σε πρωτεύουσα οδική αρτηρία του Βόλου περί Rapid test χωρίς καμία φαντάζομαι κυκλοφοριακή μελέτη πρόσβασης στον χώρο και ξεκινά την δραστηριότητα του σύμφωνα με τον νόμο και όπως αυτός ορίζει!!!!
Οκ!
Ας πάρει όμως όποιος θα ήθελε την τελευταία πρόταση, και αν είναι πολιτικός ή Μηχανικός σε ιδιότητα ακόμα καλύτερα, ας την διαβάσει κομμάτι κομμάτι και η πρόκληση θα είναι μια και μοναδική.
Να βρει στην συγκεκριμένη περίπτωση, πού στην ευχή κρύβεται το “νόμιμον” και πως αυτό ορίζεται στην πόλη του Βόλου.
Και πολύ θα χαιρόμουν να μου το επισημάνει, καθώς είμαι αδύνατος στο μάθημα αυτό, ομολογώ.
Για να μαθαίνω.
Κι εγώ ο αδαής αλλά και οι άσχετοι περί τούτων Δημότες του Βόλου.
Α, να μην λησμονήσω. Ελεγκτικές Αρχές ή επιτετραμμένοι συναφείς Ελεγκτικοί, παντός είδους, Μηχανισμοί , δεν υφίστανται, φυσικά”