Τρομακτικό βίντεο στον αέρα: Επιβάτης αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους

Μια ολόκληρη πτήση από την καταστροφή έσωσε ένας σεκιούριτι εκτός υπηρεσίας όταν σταμάτησε επιβάτη που αποπειράθηκε να ανοίξει την πτήση αεροσκάφους ενώ εκείνο βρισκόταν στον αέρα.

Έγινε εξαιτίας του πανικού

Το τρομακτικό συμβάν έγινε στην πτήση της Ryanair FR5253 που απογειώθηκε από τη Σεβίλη της Ισπανίας με προορισμό τη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία. Επιβάτης πανικοβλήθηκε και ήθελε να κατέβει από το αεροπλάνο εν πτήσει.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν πολύ για να τον ηρεμήσουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο άνδρας κάποια στιγμή πετάχτηκε, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, κάτι που θα οδηγούσε σε ξαφνική αποσυμπίεση της καμπίνας με αποτέλεσμα το άνοιγμα να λειτουργούσε ως μια τεράστια ρουφήχτρα που θα οδηγούσε στο κενό δεκάδες επιβάτες.

Τη στιγμή εκείνη ο σεκιούριτι έδρασε άμεσα και μαζί με άλλους επιβάτες κατάφερε να ρίξει στο πάτωμα τον επιβάτη και τον ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια παρέδωσαν τον άντρα στις ουγγρικές αρχές μόλις η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βουδαπέστη. Στο βίντεο που τράβηξαν άλλοι συνεπιβάτες καταγράφηκαν όλες οι δραματικές στιγμές που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο.