Το IMMUVIT® η ιδανική λύση για μακροχρόνια ενίσχυση του οργανισμού

Πιο έντονη από ποτέ έχει γίνει την περίοδο που διανύουμε η στροφή σε διατροφικές λύσεις που δύνανται να τονώσουν τον οργανισμό και να βοηθήσουν να «θωρακιστεί» καλύτερα απέναντι σε ιούς και κρυολογήματα. Γνωρίζουμε καλά πλέον ότι για να παραμείνουμε υγιείς, πρέπει να διατηρούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα ισχυρό, μεγιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες εξουδετέρωσης παθογόνων παραγόντων που εισβάλλουν καθημερινά στον οργανισμό. Αυτό σημαίνει να ακολουθούμε μία ισορροπημένη διατροφή, να κοιμόμαστε καλά, να διαχειριζόμαστε το άγχος και να παραμένουμε δραστήριοι.

Σημαντικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού παίζουν -μεταξύ άλλων- οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία. Αντίθετα, η ανεπαρκής πρόσληψη συγκεκριμένων μικροθρεπτικών συστατικών μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία στο ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και συμπτώματα ατονίας, μειωμένης ενεργητικότητας, κακής διάθεσης και ευαισθησία στα κρυολογήματα.

Προτού επιλέξουμε όμως ένα συμπλήρωμα διατροφής, αρχικά πρέπει να αντιληφθούμε τον συμπληρωματικό του ρόλο, ειδικότερα κατά τις περιόδους που έχουμε αυξημένες ανάγκες. Αυτός είναι ο λόγος που περιέχει πολύτιμα συστατικά που χρειάζεται περισσότερο ο οργανισμός μας, όταν δεν τα λαμβάνει σε επαρκείς ποσότητες μέσω της διατροφής. Ύστερα, πρέπει να αναζητήσουμε μακροπρόθεσμη ενίσχυση του οργανισμού, την οποία μπορεί να προσφέρει ο κατάλληλος συνδυασμός συστατικών, στις ιδανικές αναλογίες.

Μεταξύ των διάφορων συστατικών με ευεργετικές ιδιότητες, το πλέον δημοφιλές εδώ και 5.000 χρόνια είναι το ginseng, ή αλλιώς γνωστό ως «ρίζα της ζωής» και για την ακρίβεια, δύο εκχυλίσματά του: Το Σιβηριανό και το Κορεατικό. Το Κορεατικό ginseng δίνει ζωντάνια, τονώνει τις πνευματικές και σωματικές λειτουργίες, συμβάλλει στην καταπολέμηση άγχους και την έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό κατά της κυτταρικής γήρανσης. Το Σιβηριανό Ginseng από την άλλη, προσφέρει ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Και τα δύο εκχυλίσματα βρίσκονται στο IMMUVIT® Plus Q10, το οποίο περιέχει επίσης Q10 – ένα συνένζυμο απαραίτητο για την υγεία κάθε κυττάρου, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη βελτίωση της ζωτικότητας και της σωματικής & νοητικής εγρήγορσης – βιταμίνες C & D, ψευδάργυρο και σελήνιο, για μέγιστη ενίσχυση του οργανισμού και προστασία ενάντια στις ιώσεις.
Το IMMUVIT® αποτελεί την ιδανική λύση για μακροχρόνια ενίσχυση του οργανισμού και όχι μόνο για ευκαιριακή χρήση, με συστατικά στις ιδανικές αναλογίες, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφησή τους, σε μία δοκιμασμένη σύνθεση. Το IMMUVIT® Plus Q10 και το IMMUVIT® Prime 50+ για τις ανάγκες των ατόμων άνω των 50 ετών, απευθύνεται σε ανθρώπους με αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις, αθλητές και άτομα που γυμνάζονται, άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση άγχους και στρες, άτομα που εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, που αναρρώνουν από μία ασθένεια ή ακολουθούν προγράμματα απώλειας βάρους.
Στα φαρμακεία από τη Leriva Pharma.