Ηττήθηκε στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός Βόλου – “Φωνάζει” για τη διαιτησία

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στη Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους ερυθρόλευκους, μετά από αυτές στην Καρδίτσα και στη Νεάπολη με τον Πιερικό. Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρά και ο Ισπανός τεχνικός στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον το ματς της εμβόλιμης, 8ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό αποκτά χαρακτήρα «τελικού». Όχι τόσο για τους βαθμούς, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ, αλλά για ψυχολογικούς κυρίως λόγους ενόψει της συνέχειας.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το τερέν ήταν βαρύ από τη συνεχή βροχόπτωση ωστόσο η βολιώτικη ομάδα θα μπορούσε να δραπετεύσει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας αν στο 4’ ο Κουντουριώτης δεν σπαταλούσε μία μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στο 21’ αν ο βοηθός σήκωνε τη σημαία του για να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Διαμαντόπουλο που άνοιξε το σκορ. Γι’ αυτό το γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο, κάνοντας λόγο για διαιτητική σφαγή.

Μετά το γκολ που δέχθηκε το συγκρότημα του Μανού Καγιέχα ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να βρει τον τρόπο να φτάσει απειλητικά στα καρέ του Ίτσο.

Το φρεσκάρισμα του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα του, με την τριπλή αλλαγή στο 68’ (Κόλα, Κόκας και Ξύδας στις θέσεις των Γραικού, Να’α και Κατσούκη) δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Στο 76’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το τρίποντο με τον Κόλα να σπρώχνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στην παράλληλη σέντρα του Τσέλιου.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη να πετυχαίνει την 5η συνεχόμενη νίκη και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Πλατέλλας (87′ Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (46′ Δόρης), Διαμαντόπουλος (76′ Ιμπραΐμι), Γκόμεζ (76′ Μονρόουζ), Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Ουνγιαλίδης (73′ Πολίμος).

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Ναά (64′ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (46′ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (64′ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (64′ Ξύδας 80′ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κιτόκο.

Πηγή: www.goalpost.gr