Ένας τομέας… Εθνικής Άμυνας έλειπε από τη ΝΔ

Η ΝΔ στη Μαγνησία επιχείρησε μια μεγάλη αλλαγή, με την αναδιοργάνωσή της και τους νέους τομεάρχες. Η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση ηταν πανηγυρική και στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αν αναλογιστεί κανείς την «συγκατοίκηση» Χ. Μπουκώρου , Κ. Μαραβέγια και Ζέττας Μακρή στον ίδιο χώρο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που με διθυράμβους ανακοινώνονται τομεάρχες και στη ΝΔ ελπίζουν πως αυτή τη φορά το σχήμα θα εργαστεί, θα δουλέψει. Στα θετικά καταγράφεται πως υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να στελεχώσουν τους τομείς και φαίνεται πως ο Νίκος Αθανασάκης κινητοποίησε πολλές δυνάμεις Από τα ονόματα που στελεχώνουν τους τομείς φαίνεται επίσης πως «συνταξιοδότησε» πολλούς κομματάρχες και καλώς έπραξε.
Το γεγονός ότι δημιούργησε τομέα Εθνικής Άμυνας είναι κάτι περισσότερο από υπερβολή , για να μην πούμε αστείο… Επίσης δημιουργήθηκε διαφορετική επιτροπή για τις φορολογικές υποθέσεις, διαφορετική για την οικονομία και διαφορετική για την ανάπτυξη. Προφανώς αναζητούσαν πολλά στελέχη τίτλο, αλλά σε ένα χρόνο από τώρα θα πρέπει όλοι να αξιολογηθούν και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για το έργο τους. Ενας απολογισμός θα αναμένεται με ενδιαφέρον… ειδικά για τον τομέα Εθνικής Αμυνας.