Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

Εντός της ΜΕΘ αλλά αποσηλωνωμένος βρίσκεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη δύσπνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες εάν δεν υπάρχει κάποια άλλη επιπλοκή ο κ. Φόρτωμας αναμένεται την Παρασκευή να μεταφερθεί σε απλή κλίνη Covid προκειμένου να παρακολουθείται από τους ιατρούς.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης εσπευσμένα ο βουλευτής μετά από έντονα συμπτώματα του κορονοϊού. Ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

 

 

Να σημειωθεί ότι ο κ.Φόρτωμας ήταν εμβολιασμένος.

Πηγή: ethnos.gr