Μάχη με την κακοκαιρία δίνει ο δήμος Φαρσάλων: Κλείνουν νωρίτερα τα σχολεία

Πολυμέτωπη μάχη με την κακοκαιρία δίνει τις τελευταίες ώρες ο δήμος Φαρσάλων ο οποίος πλήττεται από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνολικά πάνω από 15 μηχανήματα του δήμου αλλά και ιδιωτών επιχειρούν σε πλήθος σημείων όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση.

Αναλυτικότερα, επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα στα χωριά Χαλκιάδες, Ζωοδόχο Πηγή, Βαμβακού, Ρευματιά, Ευϋδριο, Υπέρεια, Σταυρός, Πολυνέρι κι Ανωχώρι. Επίσης μηχανήματα επιχειρούν στους οδικούς άξονες Βόλου και Λάρισας (από το ύψος των Χαλκιάδων μέχρι και τη διασταύρωση για Βαμβακού) καθώς και τρία μηχανήματα ανατολικά και δυτικά της πόλης των Φαρσάλων.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση στα εξής σημεία από τα οποία θα πρέπει οι πολίτες να αποφύγουν τη διέλευση: Στο δρόμο προς Ανωχώρι και Κατωχώρι, στην οδό Βόλου, στον οδικό άξονα από Βαμβακιού και Ρευματιά προς Αμπελιά και στο δρόμο Φαρσάλων – Λάρισας.

Η πολιτική προστασία του δήμου Φαρσάλων συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις μέχρι την εκτόνωση των καιρικών φαινομένων.

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου, θα ολοκληρώσουν νωρίτερα το ωράριο λειτουργίας τους λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την επαρχία.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την αυριανή ημέρα.

 

Πηγή: www.onlarissa.gr

Kentavros