Πλημμύρισε το 2ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βελεστίνου – Διακόπηκαν τα μαθήματα (video)

Απαράδεκτες εικόνες παρουσίασε σήμερα το 2ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βελεστίνου με τους γονείς να ενημερώνονται από τους εκπαιδευτικούς και να σπεύδουν εκτάκτως να πάρουν τα παιδιά, με τα μαθήματα να διακόπτονται αφού η ιδιαίτερα έντονη νεροποντή δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σκάλες και διάδρομοι, κάτι που φυσικά έθετε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Όσον αφορά τους γονείς, εμφανίζονται απηυδισμένοι για τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζονται στο σχολείο, θέτοντας σε κίνδυνο τα παιδιά τους. Σήμερα με την επέλαση του “Διομήδη” το νερό έτρεχε… σαν καταρράκτης από την ταράτσα (ίσως πρόβλημα σε κάποιο λούκι).

Πάντως, σημειώνεται πως ζήτημα με λιμνάζοντα νερά προϋπήρχε στην σχολική μονάδα αφού στις 2 Δεκεμβρίου το “Μουσικό Βαγόνι” σε σχετικό ρεπορτάζ καταγράφοντας τα προβλήματα με αφορμή ένα πλέξιγκλας που ξεκόλλησε εξαιτίας του αέρα, σημείωνε: “Αυτή μάλιστα, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό ενώ στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου έχει σταλεί συνολικά αίτημα για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχολική μονάδα.

Άλλη μία επικίνδυνη κατάσταση για τους μαθητές, προφανώς αποτέλεσμα επίσης κακοτεχνίας αλλά και φθοράς του χρόνου, είναι τα λιμνάζοντα νερά που δημιουργούνται στις σκάλες του σχολείου, στο οποίο φοιτούν καθημερινά πάνω από 100 παιδιά της περιοχής”.

Όσον αφορά την αυριανή μέρα, αναμένεται ενημέρωση για το αν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ύστερα και από την αυτοψία ανθρώπων του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Πηγή: mousikovagoni.gr

Kentavros