Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, γιορτάζει τα 70 χρόνια του και εκδίδει επετειακό λεύκωμα

TO KTEΛ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε. μία εταιρεία με παρελθόν, παρόν και μέλλον, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και δεκαετίες και προσφέρει συγκοινωνιακό έργο ακόμη και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο του Νομού.

Συνυφασμένο με την καθημερινότητα του πολίτη, το ΚΤΕΛ Υπεραστικών γραμμών Μαγνησίας, έχει αφήσει το δικό του κοινωνικό αποτύπωμα. Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης λειτουργίας του γιορτάζει την 70η επέτειό του με την εκπόνηση ενός συλλεκτικού λευκώματος που θα περιλαμβάνει ανέκδοτες φωτογραφίες, ιστορικά στοιχεία, αρχειακό υλικό, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Όποιος πολίτης, τυγχάνει να έχει φωτογραφίες που αφορούν το ΚΤΕΛ Μαγνησίας και επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτό το μεγάλο ιστορικό έργο για την εταιρεία, μπορεί να τις διαθέσει ώστε να φιλοξενηθούν στο λεύκωμα 70 χρόνων (1952 – 2022).

Μπορεί να αποστείλει τις φωτογραφίες στα email: [email protected] ή [email protected] (με πληροφορίες χρονολογίας, την πηγή προέλευσης και το όνομα του ώστε να αναφερθεί για την πολύτιμη συνεισφορά του).

Επίσης, μπορεί να τις προσκομίσει στα γραφεία διοίκησης, ώστε να σκαναριστούν και να επιστραφούν άμεσα.

Επίσης, παρακαλούνται και παλιοί/νέοι μέτοχοι να προσκομίσουν σχετικό υλικό στα γραφεία της εταιρείας για να συμπεριληφθούν στην επετειακή έκδοση για την πολύχρονη ιστορία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.