Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος: «Μάχη» για μια θέση στην εξάδα

Την αυλαία της 18η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα ανοίξει σήμερα στις 17.15 το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στο -6 από τα playoffs ωστόσο είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας και η είσοδος στην εξάδα δεν είναι ανέφικτη, ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας). Τα νέα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι πολύ καλά, καθώς στους τελευταίους ελέγχους που έγιναν δεν ανιχνεύθηκε κανένα θετικό κρούσμα και άπαντες είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ, ενώ το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στους Πειραιώτες.

Από την άλλη ο Βόλος προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού, παίρνοντας το τρίποντο μετά από τρεις μήνες και ξεκόλλησε από τα χαμηλά της βαθμολογίας αφού βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του τιμωρημένου Τζούλιαν Μπαρτόλο. Στόχος της ομάδας της Μαγνησίας να χτίσει ένα θετικό σερί, ανάλογο με αυτό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ώστε να μην κινδυνέψει και να καθαρίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα με την σωτηρία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Ρεγκατέν, Ορόζ, Φερνάντες – Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ
4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαλτάς

Πηγή: www.sport-fm.gr