Δεν υπήρξε κρίση που δεν εκτέθηκαν οι ιδιώτες -“Βάζουν” μπροστά την αστυνομία

Ο εθνικός αυτοκινητόδρομος έκλεισε για μια ακόμη φορά και τα δρομολόγια από Βόλο προς Αθήνα δεν εκτελέστηκαν. Το φαινόμενο επαναλαμβανόμενο. Με την παραμικρή χιονόστρωση αποδεικνύεται η ανικανότητα των ιδιωτικών εταιρειών να διαχειριστούν αυτό που οι ίδιες χαρακτηρίζουν “κρίση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων ” αλλά για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απλός χειμώνας.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνης δήλωσε  σήμερα ότι είναι υποχρέωση της εταιρείας που έχει αναλάβει τον αυτοκινητόδρομο και δεν είναι η μόνη υποχρεώσή της  να εισπράττει πολλά χρήματα από τα διόδια «Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταφέρουν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Ίσως και λόγω ανικανότητας», ανέφερε ο ίδιος.

Συμπλήρωσε επίσης  ότι για να μην εκτεθούν ή γίνουν αγωγές και μηνήσεις εναντίον της ιδιωτικής εταιρείας, «βάζουν μπροστά», την Αστυνομική Διεύθυνση του κάθε νομού να ανακοινώσει η ίδια στους αρμόδιους το κλείσιμο του δρόμου.

Για να ταξιδέψει κανείς πρέπει να δηλώσει “κροίσος” κια να πληρώσει τα διόδια, αλλά οι παραχωρισιούχοι δεν δίνουν μεροκάματα για να δουλέψουν μηχανήματα αποχιονισμού. Το περίεργο είναι πως δνε εχουν καμία επίπτωση στη σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο.

Kentavros