Χωρίς ρεύμα το Τρίκερι από χθες το βράδυ – Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο Νότιο Πήλιο

Τρίκερι

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του δήμου Νοτίου Πηλίου προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που άφησε πίσω της η “Ελπίδα” στην περιοχή, σύμφωνα με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, κ. Μιχάλη Μιτζικό.

Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν προκειμένου να αποκατασταθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στη Δημοτική Ενότητα Τρικερίου καθώς από χθες το βράδυ υπάρχει διακοπή. Διακοπή υπήρξε χθες το μεσημέρι ενώ στη συνέχεια αποκαταστάθηκε αλλά υπήρξε εκ νέου διακοπή από χθες το βράδυ μέχρι αυτή τη στιγμή.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κράτησαν ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο στο Νότιο Πήλιο ενώ τα μηχανήματα του δήμου δίνουν έμφαση στους δημοτικούς δρόμους και στους αγροτικούς προκειμένου να μπορούν οι κτηνοτρόφοι να μεταβούν στις μονάδες τους. Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, μέχρι αύριο θα υπάρχει αποκατάσταση στους δημοτικούς δρόμους και στοχευμένα όπου υπάρχει πρόβλημα.

Χθες, μηχανήματα του δήμου Νοτίου Πηλίου παρενέβησαν άμεσα προκειμένου να βοηθήσουν στη διάνοιξη του δρόμου ώστε να μεταφερθεί νεφροπαθής προς τη μονάδα τεχνητού νεφρού με τη συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Ο κ. Μιτζικός εφιστά την προσοχή οδηγών αλλά και πεζών λόγω του παγετού που παρατηρείται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Επίσης, αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστά τόσο για λόγους ασφάλειας μετακίνησης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών όσο και εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.