ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Απαράδεκτος ο Μαραβέγιας στη Βουλή”

Απάντηση σε πρόσφατη τοποθέτηση του βουλευτή ΝΔ Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, ο οποίος ανέφερε στη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε παράκρουση έδωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο.

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας
“Φαίνεται πως ο βουλευτής μπέρδεψε το βήμα της Βουλής με την επαγγελματική του ιδιότητα και αποφάσισε αντί για πολιτικό λόγο να εκφωνεί ιατρικές γνωματεύσεις σε επιστημονικό πεδίο που αγνοεί μάλιστα, μια και δεν είναι ψυχίατρος, αλλά χειρουργός.

Θα μας ήταν πολύ εύκολο να του απαντήσουμε με κάποιο παρόμοιο ευφυολόγημα, αλλά δεν θα το κάνουμε, επειδή διαχρονικά πιστεύουμε πως η υποκατάσταση του πολιτικού λόγου από ατάκες που εξασφαλίζουν 15 λεπτά δημοσιότητας συνιστούν φαινόμενο εκφυλισμού της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αναγνωρίζουμε βέβαια την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται κάθε κυβερνητικός βουλευτής όταν πρέπει να απολογηθεί για την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης στην πανδημία, στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, στην διαφθορά και σε τόσα άλλα. Οι <<εξυπνάδες>> είναι μια κάποια λύση, μόνο που όταν η πραγματικότητα βοά γίνονται μπούμερανγκ και επιστρέφουν σε αυτόν που τις εκτοξεύει..

Υ.Γ Στην βαριά ιστορία που συνοδεύει την απόπειρα ψυχιατρικοποίησης της πολιτικής ζωής που συνέβαινε κάποτε σε άλλες χώρες δεν θα αναφερθούμε, επειδή υποθέτουμε πως αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στις γνώσεις του. Γιατί, αν δεχθούμε πως τα γνωρίζει , είναι διπλά απαράδεκτος.”