Αγγελία viral στον Βόλο: “Διατίθενται” κατσίκια για ψυχοθεραπεία-Τι λέει ο κτηνοτρόφος

Αν η ψυχοθεραπεία ήταν ήχος, θα ήταν βέλασμα, αν ήταν ζώο θα ήταν κατσίκι…

Και αν αναρωτιέστε  τι σχέση μπορεί να έχουν τα συμπαθή ζωάκια με την ψυχοθεραπεία , τότε δεν έχετε σίγουρα διαβάσει την αγγελία του κ. Βασίλη, συνταξιούχου εκπαιδευτικού της ειδικής αγωγής στον Βόλο , που δημιούργησε γιδοστάσιο, το οποίο  ονόμασε  Γιδοδυν και μεγαλώνει κατσικάκια που τα διαθέτει και για ψυχοθεραπεία.

Όποιος έχει  σπίτι  στον καθαρό αέρα,  μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με την υιοθεσία  των μικρών κατσικιών καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Βασίλης, η απόκτηση του ζώου θα δώσει στον ιδιοκτήτη ένα υπέροχο αίσθημα ευφορίας και αυτό αποτελεί το κίνητρο για ανατροπή της κοσμοθεωρίας του.

Το κόστος απόκτησης για ένα ψυχοθεραπευτικό κατσικάκι 40 ημερών, δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ.

“Παλιότερα τα παιδιά υιοθετούσαν ζωάκια στα σχολεία. Τουλάχιστον εγώ σαν εκπαιδευτικός  εφάρμοζα αυτή τη μέθοδο” είπε ο ίδιος στα gegonota.news.

“Εχω μια μοναδική επαφή με τα ζώα. Από την ώρα που το ξεγεννάς, που το ταϊζεις, που το μεγαλώνεις. Η συνύπαρξη είναι μοναδική και η ενέργεια που λαμβάνεις δεν βρίσκεται πουθενά”, λέει ο ίδιος . Μια σκληρή οικογενειακή περιπέτεια του άλλαξε την ζωή και πήρε τον δρόμο… αλλιώς. Εχει 100 ζώα, κατσίκες, πάπιες, χήνες και ζει με τους συνοδοιπόρους του… στον Κάκαβο,.