Της έπεσε ο καφές και “εμβόλισε” το περίπτερο – Καλά στην υγεία της η τραυματίας, κλονισμένη η οδηγός

Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου βρίσκεται αυτή την ώρα η γυναίκα που τραυματίστηκε στο κέντρο του Βόλου, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περίπτερο. Η γυναίκα βρισκόταν στο περίπτερο ιδιοκτησίας της νύφης της και την ώρα που αυτοκίνητο πήρε στροφή από την οδό Ιωλκού για να εισέλθει στην Δημητριάδος, έπεσε επάνω στο περίπτερο. Η γυναίκα εκείνη την ώρα τοποθετούσε προϊόντα στο ψυγείο  και το πόδι της “εγκλωβίστηκε” ανάμεσα στο περίπτερο και το ψυγείο.

Η γυναίκα σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Βόλου δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και συγκεκριμένα φέρει τραύματα σε δυο δάχτυλα, αλλά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αυτή την ώρα οδηγείται στο χειρουργείο.

Η νεαρή οδηγός του αυτοκινήτου μίλησε στα gegonota.news και σοκαρισμένη είπε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί χύθηκε ο καφές μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που πήρε την στροφή. “Λόγια δεν εχω”, είπε και εξήγησε αναλυτικά και στην τροχαία τι συνέβη. Το περίπτερο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά και έχει μετατοπιστεί. Ο πατέρας της νεαρής , άπειρης οδηγού, εξήγησε στην τροχαία ότι όλα όσα επιβάλλεται να γίνουν για να αποζημιωθεί η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, θα γίνουν. “Η γυναίκα έχει δίκαιο και ένα συγγνώμη δεν είναι αρκετό”, είπε  στα gegonota.news