Βόλος: Έφηβοι δοκιμάζουν την τύχη τους…  διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους χωρίς έλεγχο

Τη ζωή τους “κορώνα-γράμματα” παίζουν έφηβοι στον Βόλο, επιχειρώντας να διασχίσουν χωρίς έλεγχο κεντρικούς δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία.

Σύμφωνα με μαρτυρία που καταγράφηκε στα social media, χθες το βράδυ γύρω στις 20:00 στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς, νεαρό κορίτσι (γύρω στα 16) φορώντας κουκούλα και κρύβοντας το πρόσωπο του, διέσχισε τον δρόμο χωρίς να ελέγξει τα διερχόμενα οχήματα, πιθανόν σε πρόκληση της παρέας της που γελούσε, όπως και η ίδια η 16χρονη “καμαρώνοντας”, προφανώς, για το επίτευγμα της.

“Πιθανόν αυτό να είναι το νέο παιχνιδάκι εφήβων που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα και αυτή των οδηγών”, αναφέρει σε ανάρτησή της αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Άλλος χρήστης του διαδικτύου επισημαίνει ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν 3 μήνες περίπου στην οδό Πολυμέρη, ακριβώς την ίδια ώρα, στις 20:00. Παρέα εφήβων που είχε σχολάσει από φροντιστήριο Αγγλικών περίμενε στην στάση του λεωφορείου (προς Λεχώνια) και μόλις περνούσε αυτοκίνητο, κάποιο από τα παιδιά πεταγόταν στην μέση του δρόμου. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα ένα βράδυ να αποφευχθεί από θαύμα το ατύχημα, όταν οδηγός, χωρίς να τρέχει, ίσα που πρόλαβε να φρενάρει…