Μεγάλη προσέλευση στη Μαγνησία και “παρατράγουδα” με τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

Τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να αποφασίσουν σήμερα για το νέο όνομα, αλλά και να επιλέξουν τους αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη βάση του Κινήματος στο επερχόμενο συνέδριο στις 20-22 Μαΐου, καθώς και να εκλέξουν τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. Στη Μαγνησία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα καταμετρημένα στοιχεία έχουν ψηφίσει 2455 άτομα, ενώ αύριο θα φανεί από τις καταμετρήσεις των αιτήσεων  πόσα νέα μέλη ψήφισαν , ενώ δεν έλειψαν οι καταγγελίες για “μεταφερόμενους” ψηφοφόρους. Χαρακτηριστική ηταν η αναφορά από στέλεχος του κόμματος , μέλος της απερχόμενης Νομαρχιακής, ότι ψηφίζουν “μέλη του ενός 24ωρου”.

Σκληρή “μάχη” δίνεται για τις πρώτες θέσεις εκλογής των αντιπροσώπων στο συνέδριο, ενώ τα αποτελέσματα από την περιφέρεια της Μαγνησίας δείχνουν “νέες εισόδους” στη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Στα εκλογικά τμήματα οι κάλπες έκλεισαν στις 20.00, ενώ το πρωι της Δευτέρας θα  υπάρχει απόλυτη εικόνα της ψηφοφορίας. Στην Αλόννησο δεν στήθηκε καν κάλπη , καθώς τα ψηφοδέλτια έφτασαν αργά το μεσημέρι και ο κόσμος στο νησί … βαρέθηκε να περιμένει, ενώ στον Βόλο από την προσέλευση … ξέμειναν περίπου στις 7 το απόγευμα  από ψηφοδέλτια.

Τα gegonota.news εχουν καταγράψει όλα τα αποτελέσματα στους περιφερειακούς δήμους της Μαγνησίας, ενώ η καταμέτρηση σε Βόλο και Νέα Ιωνία, για Νομαρχιακή , συνέδρους και δημοτικές οργανώσεις θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα.

Ποιους ανέδειξαν οι κάλπες του ΚΙΝΑΛ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το πρώτο αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ από το Νότιο Πήλιο-Ονόματα και ψήφοι

Ποιους ψήφισαν τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στη Σκιάθο

Ποιοί εκλέγονται από το ΚΙΝΑΛ στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Πως ψήφισε ο Αλμυρός στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ

Ποιους ψήφισε η Αγριά και η Σκόπελος για Νομαρχιακή στο ΚΙΝΑΛ