Εκπρόσωπος τύπου Ν.Δ.: “Η 12χρονη κόρη μου έλαβε μήνυμα να ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ”

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σχολίασε τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Όπως έγραψε ο ίδιος πριν από λίγη ώρα, «επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες».

Την Κυριακή, 15 Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει διπλές κάλπες σε 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα για μέλη και φίλους. Η μία κάλπη αφορά την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής. Όπως συμφωνήθηκε στο Συνέδριο του κόμματος, στην κάλπη αυτή ψηφίζουν τα μέλη που ήταν γραμμένα στους κομματικούς καταλόγους ως τις 21 Μαρτίου 2022.

Η δεύτερη κάλπη αφορά την ανάδειξη νέου ηγέτη του κόμματος, ωστόσο υποψήφιος είναι μόνον ο Αλέξης Τσίπρας. Σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, αρκεί να εγγραφούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν.

Πηγή: www.in.gr