Βαριές κουβέντες από την Μακρή για τον πρόεδρο των Ποντίων

Σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, επέλεξε η βουλευτής Ζέτα Μακρή, μαζί με τους βουλευτές Λιούπη και Μαραβέγια να αποχωρήσουν γιατί δεν τους “κάλυψε” η ομιλία του προέδρου της Ενωσης Ποντίων Μαγνησίας κ. Περκουλίδη, όπως αποκλειστικά δημοσίευσαν τα GEGONOTA.NEWS. https://gegonota.news/2022/05/22/efygan-i-makri-o-lioupis-kai-o-maravegias-apo-tin-ekdilosi-tis-genoktonias/

Η ίδια χαρακτηρίζει το πρόεδρο των Ποντίων … μικρόψυχο και αναφέρει :Κάποιοι επέλεξαν, με τον λόγο τους, να αλλοιώσουν το μήνυμα, να αποδυναμώσουν, με άκυρα σχόλια, την ουσία και να αποπροσανατολίσουν από το ιερό χρέος του αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Αυτήν την συμβολική ημέρα αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, μικρότεροι των προσδοκιών, φτωχότεροι στο πνεύμα και στην ομοψυχία”, είπε.

Αποκαλεί έναν άνθρωπο που είπε τη γνώμη του και υπερασπίστηκε τα πιστεύω του-με τα οποία δικαίως  μπορεί η ίδια να διαφωνεί- μικρόψυχο και …φτωχό στο πνεύμα. Μάλιστα δεν αναφέρει το όνομά του και κάνει χρήση πληθυντικού “τσουβαλιάζοντας” γενικώς και αορίστως.