Η ηγετική ομιλία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα αποδυτήρια (video)

Η Μίλαν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πρωταγωνιστεί στους πανηγυρισμούς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ είχε όμως και μία ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα κόντρα στη Σασουόλο, η οποία και ολοκληρώθηκε με… πέταγμα τραπεζιού.

Η ομιλία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

«Μαζευτείτε όλοι εδώ. Παιδιά, μείνετε ήσυχοι. Δεν πρόκειται να πω ”αντίο”. Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψα στην ομάδα -μετά ήρθαν και άλλοι-, πολύ λίγοι πίστευαν σε εμάς. Αλλά όταν καταλάβαμε πως πρέπει να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε και να δουλέψουμε, όταν έγιναν όλα αυτά, γίναμε σύνολο. Κι όταν είσαι ένα σύνολο, μπορείς να πετύχεις όσα πετύχαμε εμείς. Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας.

Και πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες. Τώρα μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασάρα, τον Ιβάν Γκαζίδη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν πραγματικό σύνολο αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς στην αρχή της περιόδου, αλλά μέσα από τις παραπάνω αξίες, γίναμε πιο δυνατοί. Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας. Τώρα, κάντε μου μια χάρη: πανηγυρίστε σαν πρωταθλητές, διότι δεν ανήκει μόνο το Μιλάνο στη Μίλαν, αλλά όλη η Ιταλία».

Πηγή: newsit.gr