Τέλος Μαΐου η ανακοινώσεις για τη χρηματοδότηση-Σύντομα ανακοινώσεις και για το μπάσκετ

Ένα σημαντικό διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου διεξήχθη σήμερα με κύριο θέμα συζήτησης την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και των άλλων τμημάτων του ερασιτέχνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonotanews.gr συζητήθηκε η πορεία των ενεργειών του ερασιτέχνη που έχουν γίνει μέχρι τώρα για χρηματοδότη, οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ προχωράνε με γρήγορους και θετικούς ρυθμούς.
Υπάρχει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις χρηματοδότησης και εντός αλλά και εκτός Βόλο όμως ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει τίποτα. Αλλά έχει οριστεί από την υπεύθυνη επιτροπή του ερασιτέχνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι μέχρι τέλος Μαϊου θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις κάτι που σημαίνει ότι το κλίμα των συζητήσεων με τους χρηματοδότες είναι θετικό.
Όσο για το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη ( 25/5) αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για το θέμα του αναπτυξιακού τμήματος ,με την οποία θα γνωστοποιηθεί το όνομα του νέου υπεύθυνου.
Τέλος το συμβούλιο του ερασιτέχνη συζήτησε για όλα τα τμήματα του τα οποία ολοκλήρωσαν φέτος μια χρονιά η οποία κρίθηκε ως επιτυχημένη και αυτά πλέον στρέφονται στην επόμενη μέρα, την οποία θέλει να διαφυλάξει η διοίκηση του ερασιτέχνη.

Στάθης Θάνος