“Η υποψηφιότητα μου για βουλευτής στη Μαγνησία ισχύει”, δηλώνει ο Πετρουλάκης

Το γεγονός οτι δεν εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την υποψηφιότητά του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Μαγνησία. Ο κ. Γ. Πετρουλάκης δήλωσε στα gegonota.news, πως κάθε κάλπη έχει τα μηνύματά της και επανεκτιμά τα πάντα , αλλά όχι την υποψηφιότητά του.

“Η υποψηφιότητά μου ισχύει, άλλωστε είμαι ο πρώτος που κατέθεσα εγγράφως την αίτησή μου για υποψήφιος, αλλά αποκρυπτογραφώ τα μηνύματα της κάλπης.  Αυτό αφορά όμως τις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος”, είπε.

Από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μια ανάρτησή του προκάλεσε απορίες σχετικά με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε την εικόνα μέσα από την δήλωσή του.

“Προφανώς και ισχύει η υποψηφιότητά μου και αναμένω όπως όλοι τις αποφάσεις του προέδρου και των οργάνων”.

Η ανάρτησή του 

“Με λίγη τύχη, μια ήττα μπορεί να σε κάνει να δεις τα πάντα και τους πάντες διαυγέστερα.
Δεν εκλέχτηκα στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και κάπου εδώ κλείνει ένας κύκλος στο κόμμα που ξεκίνησε το 2004 και μου χάρισε συγκλονιστικές στιγμές και εμπειρίες.
Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους βοήθησαν, και φυσικά τους 198 που με τίμησαν με την ψήφο τους, η οποία βγήκε, το ξέρω, μέσα από την καρδιά τους. Και η δική μου τους ανήκει.
Και να συγχαρώ θερμά κάθε μέλος της νέας ΚΠΕ – ειδικά τον Δημήτρη Τσιμπανάκο, τον Αντώνη Πολίτη, την Ματίνα Πρίγκου, την Σούλα Βακουφτσή και τον Δημήτρη Κουτσούκο που εκλέγονται από την Μαγνησία.
Είναι πολύ καλή μαγιά για τον νομό μας, μαζί με την Νομαρχιακή και τις Τοπικές Οργανώσεις, στην κοινή μας προσπάθεια για την ολική επαναφορά του πράσινου ήλιου και την απόκτηση εκ νέου βουλευτικής έδρας.
Σε κάθε μα κάθε περίπτωση θα είμαι δίπλα τους, απλός στρατιώτης, όπως δεσμεύτηκα.
Μια Παράταξη, μια γροθιά, για την Μαγνησία και την Πατρίδα”, ανέφερε στην ανάρτηση που από ορισμένους εκλήφθηκε ως … απόσυρση.

 

Kentavros