Φάτσης: Το μπάσκετ είναι δυνατό και συνεχίζει να είναι

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου μίλησε στο “Blueheart fm 105,1″και στην εκπομπή “Ισορροπίες” για το μέλλον του μπασκετικού τμήματος, όσο αναφορά το διοικητικό αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι μετά την απόφαση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής κ. Τουτουτζόγλου αλλά και γενικότερα όλης της διοικούσας επιτροπής να αποχωρήσουν η ευθύνη διαχείρισης του τμήματος μεταφέρετε στον ερασιτέχνη. Όμως διαβεβαίωσε ότι υπάρχει ήδη ένα καλό υπόβαθρο από πλευράς χορηγιών και γενικότερα εσόδων από αρκετές πλευρές αλλά και όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του κ. Μαύρου στον πάγκο αλλά και μεγάλος αριθμό παικτών από το υπάρχον ρόστερ και ακόμη θεωρεί σίγουρο ότι θα υπάρξει μεγάλη ενισχύσει στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Επίσης σημείωσε ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη με την μέχρι πρότινος διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ έχουν κάνει σημαντικές επαφές σε πολύ καλό κλίμα και η διαδικασίες ενδυνάμωσης του τμήματος προχωράνε με πολύ καλούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα

Τέλος ο κ. Φάτσης είπε ότι υπάρχουν κάποιο υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον κ. Τουτουτζόγλου ώστε να ηγηθούν την νέα διοικούσα επιτροπή που θα συσταθεί και δήλωσε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει το τμήμα η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους και ότι δεν περισσεύει κανείς.

Στάθης Θάνος