Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο στόχαστρο δύο άνδρες – Τον άρπαξαν με νοικιασμένο βαν

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την αρπαγή 6χρονου παιδιού μέσα από το σπίτι όπου διέμενε στην Κηφισιά ενώ στο κάδρο των ερευνών φαίνεται να μπαίνουν και πρόσωπα από το ενδοοικογενειακό περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του παιδιού. Όπως είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Ant1 «οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του που είναι Νορβηγός και σε διάσταση με την μητέρα του παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος που μπήκε μέσα στο σπίτι και άρπαξε το παιδί να είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει καν τον 6χρονο και αυτό είναι κάτι που λογικά τρομοκράτησε τον 6χρονο, Φυσικά οι Αρχές είναι σε επιφυλακή και έχουν εξαπολύση ανθρωποκυνηγητό για να βρουν το εξαφανισμένο αγόρι αλλά και τον κουκουλοφόρο δράστη. Παράλληλα έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι Οργανισμοί που ερευνούν το ενδεχόμενο να προσπαθήσουν οι απαγωγείς να βγάλουν το παιδί εκτός Ελλάδας.

Νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας κύριος Οικονομάκης μιλώντας στο OPEN άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του αγοριού να βρίσκεται το ενδοοικογενειακό περιβάλλον. «Προηγούνται ενδοοικογενειακές προστριβές, νομίζω όμως ότι καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες», ανέφερε προσθέτοντας ότι «η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο». «Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα», τόνισε.

Η μητέρα και ο δικηγόρος περιέγραψαν στις Αρχές τον άνδρα που άρπαξε το παιδί σημειώνοντας ότι είναι ηλικίας έως 45 ετών και έχει ύψος περίπου 1.80 και βάρος λίγο περισσότερο από το κανονικό.

Το χρονικό της αρπαγής
Όπως είπε στο OPEN ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, «την Τρίτη, περίπου στις 20.40 εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και το άρπαξε. Έκτοτε αναζητείται από την Αστυνομία και όλες τις ελεγκτικές Αρχές, όμως, δυστυχώς έως αυτή τη στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιδί βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι με την γιαγιά του. Άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του, πήγε να δει ποιος ήταν και εκείνη τη στιγμή τον πήραν». Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι «το σπίτι δεν είχε κάμερες, όμως από τα γειτονικά σπίτια υπάρχει υλικό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βαν που υπήρχε και έναν άνδρα ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν ύψους έως 1.80».

Σε ερώτηση σχετικά με τον πατέρα, ο κ. Οικονομάκης τόνισε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επίλυση των δικαστικών θεμάτων που είχαν με την μητέρα κυρίως για την επιμέλεια του παιδιού».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, «υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ τους» και πρόσθεσε ότι «προτεραιότητα είναι να εξεταστούν οι ενδοοικογενειακές διαφορές, όμως, το πρέπον είναι να αντληθούν πληροφορίες από οποιοδήποτε πεδίο».
«Κύριος φόβος είναι να μην φύγει εκτός συνόρων το παιδί» είπε ακόμη ο κ. Οικονομάκης.

Πηγή: ethnos.gr

Kentavros