“Ο κ. Αμιλκάρ” από τη «Θρυαλλίδα» στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής 

Η θεατρική ομάδα “Θρυαλλίδα” παρουσιάζει την παράσταση “Ο κ. Αμιλκάρ”, το τελευταίο τετραήμερο του Μαΐου, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής. Το έργο είναι ένα σχόλιο για την υποκρισία των ανθρωπίνων σχέσεων. Άραγε ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, οι δεσμοί των ανθρώπων, έχουν ως θεμέλιο την απαιτούμενη αλήθεια των συναισθημάτων;”

Παίζουν μα σειρά εμφάνισης:
Στέφανος Λάππας
Ηρακλής Παπαγιάννης
Σοφία Ηλιάδη
Ελευθερία Σαββάκη
Λάζαρος Γιούλας
Ειρήνη Σκουλή

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μαβίδης
Σκηνικά: Θρυαλλίδα
Κοστούμια: Θρυαλλίδα
Μουσική: Στέφανος Λάππας
Φωτισμοί – Ηχητικά εφέ: Δημήτρης Χατζηκωτούλας
Φωτογραφίες: Απόστολος Ζαχαράκης
Βίντεο: techItSerious productions

Πρόγραμμα παραστάσεων: 28, 29, 30, 31 Μαΐου στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής.
Ώρα Έναρξης: 21:00
Γενική Είσοδος: 5€
Άνεργοι – Φοιτητές: 3€

Η «ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Δραστηριοποιείται απο το 2007 και έχει παρουσιάσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις:
«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ράφτης κυριών», «Μπαμπάδες με ρούμι», «Υπάρχει και φιλότιμο», «Το παιχνίδι της μοναξιάς», «Ευτυχώς τρελάθηκα», «Ράους», «Σάρα η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια», «Με δύναμη από την Κηφισιά», «20 Αστικά μονόπρακτα», «ο κ.Αλφάλφα», «Ο Έβρος απέναντι».
Για το τελευταίο της έργο «Ο Έβρος απέναντι» απέσπασε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας συνολικά 4 βραβεία: 3ης καλύτερης παράστασης, Έπαινο ερμηνείας Α΄ανδρικού ρόλου, Βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου, Βραβείο Μουσικής επιμέλειας.

 

Kentavros