Φωταγωγείται το “κορδόνι” και το κτίριο Στρεφτάρη για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Με φωταγώγηση της κεντρικής προβλήτας και του κτιρίου «Στρεφτάρη» θα τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης στον Βόλο, που γιορτάζεται στις 30 Μαΐου και είναι μία ημέρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη νόσο και τους πάσχοντες.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, η Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας  «ΕΑμΠΣ» και η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά πλάκας  “ΕΕΣΚΠ” σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) θα φωταγωγήσουν από Παρασκευή 27/5/2022 έως Κυριακή 29/5/2022 την κεντρική προβλήτα ( κορδόνι) στην παραλία σε χρώμα πορτοκαλί όπου είναι το “συμβολικό” χρώμα της Σκλήρυνσης παγκοσμίως. Επίσης τη Δευτέρα 30/5/2022 η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου όπου θα φωταγωγηθεί το κτίριο “Στρεφτάρη” στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Τοπάλη.

Η Ένωση Ανθρώπων με πολλαπλή σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας & Β. Σποράδων  δραστηριοποιείται στην πόλη του Βόλου και καλύπτει επίσημα την Περιφέρεια Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων από τον Ιούνιο του 2018.

«Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο για όλους. Η ζωή μας με την ΣΚΠ δεν τελειώνει, απλώς «αλλά-ζει». Αλλά-ζουμε μαζί», είναι το μήνυμα της Ένωσης.