Θύμα απόπειρας ασέλγειας ο νεαρός “ληστής” 46χρονου στον Βόλο -Νέα τροπή στην υπόθεση

Η υπόθεση … ληστείας ενός 46χρονου ατόμου με κινητικά προβλήματα από έναν 22χρονο στο κέντρο του Βόλου , την περασμένη Πέμπτη, παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή. Ο 22χρονος Ρομά πάσχει από δια βιου νοητική υστέρηση σε ποσοστό 80% και κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον 46χρονο στην πυλωτή της πολυκατοικίας για να του κλέψει ένα τσαντάκι με 40 ευρώ, αλλά αποδείχθηκε ότι ηταν γνωστοί.

Δήλωσε ο φερόμενος ως θύτης στην κατάθεσή του, πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του και τον χτύπησε στη μύτη για να τον αποφύγει.

Η κατάθεση του 22χρονου άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο 22χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες , είπε πως ο 46χρονος του χρωστούσε χρήματα από προηγούμενες “επαφές” τους και οι  δικηγόροι του κατέθεσαν κατά του 46χρονου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, αλλά και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια ανίκανου προσώπου να αντισταθεί.

Η μητέρα του 22χρονου κατέθεσε αίτηση για δικαστική συμπαράσταση του 22χρονου και ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να γίνεται ψυχιατρική παρακολούθησή του στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

 

 
Kentavros