“Ρινγκ” η θαλαμηγός του Σαουδάραβα στο λιμάνι του Βόλου

Στην  υπερπολυτελή θαλαμηγό Al Diriyah του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ενός από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ξέσπασε ο καυγάς μεταξύ δύο μελών του πληρώματος και ο ένας κατέληξε στο Νοσοκομείο, τον Φεβρουάριο του 2019. Ενα έξάρτημα της μηχανής που ανέλαβε να αποκαταστήσει ένας 53χρονος ηταν η αιτία να ξεπάσει ο καυγάς, στην θαλαμηγό, που έμεινε  “εγκλωβισμένη” περισσότερο από ένα χρόνο στο λιμάνι.

Το θύμα, ο  69χρονος σήμερα προϊστάμενος ζήτησε εξηγήσεις από τον υφιστάμενό του για τον λόγο που το εξάρτημα δεν δούλευε , παρότι είχε κληθεί εξωτερικό συνεργείο. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο 53χρονος που καταδικάστηκε χθες ερήμην φέρεται να επιτέθηκε στον 69 χρονο και να τον έσπρωξε , με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο κοντρόλ της μηχανής. Όπως είχε πει στην απολογια του ο δράστης, φοβήθηκε μήπως ο συνάδελφός του μεταφέρει τα παράπονα εις βάρος του στον Υπαρχο.

Από την πτώση του θύματος προκλήθηκε θλαστικό τραύμα στο κρανίο και αποκόλληση  του αμφιβληστροειδή . Η ποινή που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ήταν 14 μήνες με αναστολή.