Βόλος: Δυο πνιγμοί ηλικιωμένων μέσα σε λίγες ώρες – Σε Αλυκές και Μπούφα

Δυο ηλικιωμένοι άνδρες ξεψύχησαν σήμερα στην θάλασσα, την ώρα που κολυμπούσαν.
Συγκεκριμένα, ένας 72χρονος συνταξιούχος πνίγηκε στις 16:30 στις Αλυκές, όπου είχε πάει για μπάνιο μαζί με τον αδελφό του. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ο αδερφός του τον αντιλήφθηκε και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και το Λιμεναρχείο Βόλου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νωρίτερα το πρωό, ένας άνδρας 75 ετών ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Μπούφα του Νοτίου Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε. Έγινε αντιληπτός από λουόμενους που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αλλά και το Λιμεναρχείο Βόλου.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως έγινε γνωστό, ήταν από τη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στη Μαγνησία για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.