“Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε” στο ΠΑΣΟΚ της Μαγνησίας

Η σοσιαλδημοκρατία, η ακρίβεια, ο κακός ΣΥΡΙΖΑ , η κακιά ΝΔ  και η ενότητα … που δεν υπάρχει, ηταν σήμερα το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου που έδωσαν τα φιλοξενούμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχιακή Μαγνησίας,  Σιμητροπούλου Αναστασία – Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου και Οικονόμου Δημήτρης  Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Απροετοίμαστοι να τοποθετηθούν για τις δημοτικές εκλογές, για τα ψηφοδέλτια, και για κάθε τι που αφορούσε την τοπική εικόνα.

Εδειξαν πως ηρθαν στον Βόλο… βόλτα να μιλήσουν για την δική τους ατζέντα. Εμειναν στο μεταξύ “μόνοι” να αναπαράγουν ένα θόλο στίγμα, μιλώντας ακατάπαυστα χωρίς να λένε τίποτα καθώς απαντήσεις δεν είχαν ούτε οι τοπικοί κομματάρχες.

Για  το ερώτημα που έσπευσαν να καθησυχάσουν τους ψηφοφόρους ήταν πως το  τρίπτυχο  «ενότητα, ανανέωση, εμπειρία»,  θα αποτυπωθεί στα ψηφοδέλτια, ενώ ακόμη  και σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, το ΠΑΣΟΚ θα είναι έτοιμο, πράγμα που δεν φαίνεται σήμερα να ισχύει.
Σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές τονίστηκε πως ο Α. Μπέος  έχει τη στήριξη της Ν.Δ, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα έχει αυτόνομη θέση για την Αυτοδιοίκηση. Και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία για την αυτοδιοίκηση, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξει μια πρόταση η οποία θα είναι το αποτέλεσμα των διεργασιών που θα γίνουν σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Πως συνδέονται αυτά τα δύο… μόνο στο ΠΑΣΟΚ το γνωρίζουν.

Η σεμνή τελετή συνεχίστηκε σε τσιπουράδικο αφού προηγήθηκε μοίρασμα φυλλαδίων στη λαϊκή…