Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Ελπίδα εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Σε λίγη ώρα, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «η Γη της ελιάς» και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές και καταιγιστικές. Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, οι τηλεθεατές θα δουν πως: Η νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά.

Και μπορεί το φινάλε της σεζόν να γραφτεί απόψε στις 21:00 το Mega, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ένα μεγάλο spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega, στον δεύτερο κύκλο της «Γης της ελιάς» αναμένεται να εισβάλλει η Ελπίδα σε ρόλο έκπληξη.

Η συγκεκριμένη απόπειρα στην υποκριτική θα είναι η πρώτη για την τραγουδίστρια καθώς δεν έχει εμφανιστεί ποτέ πριν, σε κάποια σειρά ή ταινία.

Σε τι ρόλο θα εμφανιστεί η Ελπίδα στη «Γη της ελιάς»;

Οι διαρροές είναι πολλές σχετικά με το ρόλο που θα αναλάβει η Ελπίδα στην σειρά ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι να υποδυθεί μια δεσμοφύλακα η οποία θα θυμίσει στους τηλεθεατές τον «Βόσκαρη» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: newsbeast.gr