Σπαρακτικός επικήδειος της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Το τελευταίο «αντίο» στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, είπε το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Μοιραράκη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου, μετά από γενναία μάχη 3,5 ετών με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου αποδόθηκαν τιμές ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ η ταφή έγινε στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Εκεί η οικογένεια ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι.

Σήμερα η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε ένα απόσπασμα από τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε η Δέσποινα Μοιραράκη για να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της.

«Αγαπημένε μου, είναι απίστευτο… Ο πόνος μου αβάσταχτος, είναι όλοι εδώ, τα παιδιά, οι συμμαθητές σου, το ΓΕΕΘΑ, οι φίλοι, οι γνωστοί. Με είδες, με διεκδίκησες. Αυτό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Σε αγάπησα υπερβολικά και καθετί δικό σου. Με είχες θεά, πριγκίπισσα, βασίλισσα. Αγάπησες τα παιδιά μου, τη μάνα μου. Αγάπησες την επιχείρησή μου, τα χαλιά μου και έκανες και πωλήσεις. Ζήσαμε ένα όνειρο, μια ζωή σαν παραμύθι», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Kentavros