Στη Λάρισα για την Εθνική Ελλάδας ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο ταξίδεψε στη Λάρισα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της γαλανόλευκης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας τα επόμενα χρόνια με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της.

«Ξεκουράζομαι, ήταν μια επίπονη χρονιά. Είχα και κάποιους τραυματισμούς. Σε συνεννόηση με τον προπονητή και την ομοσπονδία αποφασίστηκε να μην αγωνιστώ τώρα. Είμαι και 32 πλέον, ήταν σημαντική η ξεκούραση. Με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχω περάσει πολλά καλοκαίρια. Η έλευση και του προέδρου και του κόουτς δίνει άλλον αέρα στην Εθνική Ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, η Εθνική Ομάδα ενώνει όλους τους Έλληνες και πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει.

Υπάρχει καλή μαγιά από υψηλό επίπεδο. Ενώνονται τα κομμάτια του παζλ και δείχνουν κάτι πολύ καλό την επόμενη τριετία. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν στο γήπεδο, όρεξη για δουλειά υπάρχει. Η Εθνική Ομάδα είναι υποχρέωση για εμάς, είμαι πολύ αισιόδοξος. Το ελληνικό μπάσκετ αξίζει πολλά, έχει φέρει επιτυχίες. Είμαστε πολλοί παίκτες σε καλή ηλικία για να φέρουμε κάτι καλό. Ο αέρας που αποπνέει η Εθνική Ομάδα είναι πολύ καλός.

Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του για να πετύχει η ομάδα. Βασικό είναι η έλευση του κόουτς, μιας μεγάλης προσωπικότητας. Γνωρίζει και τον κάθε παίκτη και τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Το μείγμα είναι πολύ καλό και ελπίζω πως με δουλειά θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Πηγή: newsit.gr