Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική ληστεία σε επιχείρηση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική ληστεία σε επιχείρηση, που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις εικόνες καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις του 41χρονου που εισέβαλε στην επιχείρηση και άρπαξε χρήματα από το ταμείο, αλλά και η αντίδραση του ιδιοκτήτη, ο οποίος με τη βοήθεια ενός πελάτη τον έπιασε και ήρθε στα χέρια μαζί του.

Κάποια στιγμή, εμφανίζεται και ο 45χρονος συνεργός του ληστή, οδηγώντας ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ο συνεργός προσπάθησε να πάρει μαζί του τον ιδιοκτήτη και έγινε ξανά “μάχη” με τον 33χρονο, που προσπάθησε να τους σταματήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιδιοκτήτης έτρεξε για τέσσερα χιλιόμετρα, κυνηγώντας τους δράστες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που παρουσίασε το ΟΡΕΝ:

Οι δύο ληστές συνελήφθησαν και σήμερα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και, κατά περίπτωση, για παράνομη κατακράτηση, απειλή, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες. Οι δύο άνδρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε κρατούνται.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας, του τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του τμήματος Ασφάλειας Δέλτα σε περιοχή των Διαβατών.

Πηγή: enikos.gr