Βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι και πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά της

Γυναίκα βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι της στη Θεσσαλονίκη και πετούσε στο πεζοδρόμιο αντικείμενα που έβρισκε στο διαμέρισμα της σοκάροντας τους περίοικους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην οδό Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Γεμάτοι έκπληξη οι κάτοικοι της περιοχής είδαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας να εκτοξεύονται διάφορα αντικείμενα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα αντικείμενα αυτά τα πετούσε με φόρα μια γυναίκα που ήταν ολόγυμνη, χωρίς ούτε καν να φοράει τα εσώρουχα της.

Η 50χρονη γυναίκα μπαινόβγαινε στο διαμέρισμα και πετούσε ό,τι έβρισκε, ακόμα και καρέκλες, φωνάζοντας χωρίς να καταλαβαίνει κανείς όσα έλεγε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε από τους περίοικους η Άμεση Δράση αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τον φόβο μη θελήσει να κάνει κακό και στον ίδιο της τον εαυτό, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο που βρισκόταν.

Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τοποθέτησαν σωστικό φουσκωτό στρώμα στο πεζοδρόμιο κάτω από το διαμέρισμα, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Στο σημείο έφτασε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και κατάφερε να το ανοίξει για επιτρέψει σε αυτό την είσοδο στους αστυνομικούς. Η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για ψυχιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: newsit.gr