Στην Ευελπίδων ο Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης. Μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο κατέθεσε μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών, με φόντο τη δημόσια καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος του η Ζέτα Δούκα.

“Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσει τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων, οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα” είπε αρχικά ο συνήγορος του καλλιτέχνη στην εκπομπή “Alpha Τώρα”.

“Επίσης, καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν, για τους δικούς τους λόγους, να καταθέσουν ψευδείς πιστοποιήσεις ιατρικές και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού” πρόσθεσε.

Ο κ. Καπερνάρος άφησε αιχμές και κατά των ΜΜΕ που όπως είπε “υιοθέτησαν ψευδέστατες καταγγελίες και πληροφορίες” στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη.

“Αυτό το πρόστυχο εγχείρημα, όσοι το επιχείρησαν ή το υποστήριξαν, δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ποτέ. Όπου ακουμπάνε θα τρώνε μηνύσεις και αγωγές” σημείωσε με νόημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό η τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινό” παρουσίασε ένα απόσπασμα της αγωγής που ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει κατά του ΣΕΗ.

“Η απόπειρα της καταγγέλλουσας να καπηλευθεί το #metoo, ένα κίνημα με σοβαρό σκοπό, είναι τουλάχιστον αποτροπιαστική για την ίδια και ταυτόχρονα καταδεικνύει την ασέβειά της προς τους σκοπούς του κινήματος αυτού”, ανέφερε μεταξύ άλλων η αγωγή για τη Ζέτα Δούκα.

“Στην περίπτωση της κ. Δούκα, η οποία 13 ολόκληρα χρόνια μετά με κατήγγειλε ψευδώς και… τηλεοπτικώς (!) για σωματική βλάβη, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο, μια κλήση προς την Αστυνομία, ένα ιατρικό έγγραφο ή πιστοποιητικό, έστω μια σελίδα από ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραψε, με ημερομηνία, το συμβάν εναντίον της” υποστήριξε επίσης ο γνωστός θεατράνθρωπος.

Πηγή: thetoc.gr