Στη φυλακή 42χρονος επαγγελματίας του Βόλου για ασέλγεια 14χρονης- Είχαν δεσμό…

Στη φυλακή των Γρεβενών μεταφέρθηκε- καθώς με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του – γνωστός επαγγελματίας του Βόλου που κατηγορήθηκε για ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση εις βάρος 14χρονης η οποία έκανε παρέα με τον γιο του. “Εκανα λάθος, ήμουν ερωτευμένος, είχαμε αρραβωνιαστεί. Τώρα  δεν εχουμε καμία σχέση” δήλωσε χθες σύμφωνα με πληροφορίες των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ στον Ανακριτή και την Εισαγγελέα ο 42χρονος, που συνοδευόταν από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία τα περασμένα Χριστούγεννα, ο 42χρονος εκμεταλλεύτηκε την επαφή του σχεδόν συνομίληκου γιου του με το κορίτσι και αφού της χάριζε δώρα, έκαναν δεσμό. Ο διαζευγμένος 42χρονος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την ανήλικη. “Απόλυτα ερωτευμένη” δήλωσε και η 14χρονη, η οποία ήθελε να ζήσει μαζί του, δημιουργώντας σοβαρά επεισόδια στην οικογένειά της, που “κυνήγησε”… τον αρραβωνιαστικό της.

Η οικογένεια της 14χρονης βίωνε ένα δράμα, με τη σχέση να διαρκεί από τον Νοέμβριο του 2021 εως τον Φεβρουάριο του 2022.

Οταν η οικογένεια διαπίστωσε τι συμβαίνει, απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η μικρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και δήλωσε στους γιατρους και την αστυνομία πως οι επαφές με τον 42χρονο είχαν την συναίνεσή της.

Η οικογένεια άλλαξε σπίτι, προκειμένου να απομακρύνει την ανήλικη από τον επαγγελματία.

«Ελεγε στο παιδί να πηγαίνουν βόλτες στην παραλία, την έπαιρνε αγκαλιά. Της αγόρασε ακόμη και βέρες»,  ειπε  ο παππούς της 15χρονης, ο οποίος κατηγορεί τον επαγγελματία πως έχει καταστρέψει σωματικά και ψυχολογικά την εγγονούλα του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ