Βολές ΚΙΝΑΛ κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου για παρακολουθήσεις τηλεφώνων

«Βολές» κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή δηλώσεις του αναφορικά με την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Χαριλάου Τρικούπη διερωτάται αν η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός συμφωνούν με σημερινές δηλώσεις του κ. Παπαδημητρίου στις οποίες υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

“Σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης του στον ΣΚΑΪ ότι τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται από Έλληνες, Τούρκους, Ρώσους και λοιπούς.

Αναρωτιόμαστε αν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός συμφωνούν μαζί του ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι”, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.

“Από την αγωνία του να υποβαθμίσει το θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ παραγνωρίζει ότι ελέγχθηκαν τα κινητά τηλέφωνα περισσότερων απο διακοσίων ευρωβουλευτών και δεκάδων συνεργατών. Μόνο η περίπτωση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη εντοπίστηκε” προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη και καταλήγει:

“Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει να υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια”.

Παπαδημητρίου: Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο
Σημειώνεται ότι αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει ο κ. Παπαδημητρίου και το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra 24 όπου συζητήθηκε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού διαπίστωσε ότι έγινε προσπάθεια παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου με το σύστημα παρακολούθησης Predator, είπε τα εξής:

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Παπαδημητρίου: «Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».

Μάντζος: «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;»

Παπαδημητρίου: “Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά”»

Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;»

Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει».

Πηγή: ethnos.gr