Από τον Ολυμπιακό Βόλου στον ΝΠΣ ο Νταόπουλος

Ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Νταόπουλος όχι μόνο έστειλε γραπτώς το αίτημα του να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά βρέθηκε και στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας και έκανε δηλώσεις περί μεγάλης πορείας και ανόδου της ομάδας κτλ. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις του καθώς μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα μέλη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει βοηθήσει καθόλου οικονομικά αλλά έχει και αρκετές μέρες να επικοινωνήσει με κάποιον από τα με στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακόμη την Δευτέρα (08/08) το πρωί σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συναντήθηκε στο δημαρχείο του Βόλου με τον δήμαρχο και πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέα Μπέο με τον Γιάννη Νταόπουλο, που αποτελούσε βασικό χρηματοδότη του Ολυμπιακού, κάτι εξάλλου που είχε παραδεχθεί και ο ίδιος.
Μια συνάντηση που όπως φαίνεται κανείς από το Δ.Σ. δεν γνώριζε κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι περιεχόμενο των συζητήσεων δεν αφορούσαν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται πως ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος , έκανε πρόταση στον ο κ. Νταόπουλος να επενδύσει στην ΠΑΕ Βόλος και να πάρει μία θέση στο Δ.Σ..

Ακόμη δεν αποκλείεται ο κ. Νταόπουλος να δώσει το παρόν στη σημερινή εκδήλωση κατά την οποία η ΠΑΕ του ΝΠΣ Βόλος θα παρουσιάσει τις νέες εμφανίσεις και τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου σε περίπτωση που οριστικά χαλάσει η συμφωνία με τον κ. Νταόπουλο, θα εφαρμόσουν άλλο σχέδιο στελέχωσης του ρόστερ χωρίς όμως να γίνουν οικονομικές υπερβάσεις. Επίσης η διοίκηση της ομάδας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει άλλες τρείς μεταγραφές οι οποίες φαίνεται πως είναι επιλογές του προπονητή για την ενίσχυση της ομάδας.

Στάθης Θάνος