Έκλεψαν για δεύτερη φορά βενζινάδικο στην Αργαλαστή – Τι λέει στα gegonota.news ο ιδιοκτήτης

Στόχος διαρρηκτών έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες, πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αργαλαστή. Η διάρρηξη φέρεται να έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα. Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα του πρατηρίου και άρπαξαν κούτες με τσιγάρα αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Μ. Κοντοβάς αντιλήφθηκε εγκαίρως τη διάρρηξη, καθώς έχει εγκαταστήσει σύστημα online παρακολούθησης της επιχείρησης. Όπως είπε στα gegonota.news, ξύπνησε τυχαία γύρω στις 5 το πρωί και είδε από τις κάμερες ότι είχε παραβιαστεί το πρατήριο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ζήτησε να γίνουν μπλόκα στην είσοδο του Βόλου, εκτιμώντας ότι οι δράστες θα προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την πόλη, ωστόσο ενημερώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει εφόσον δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία για τους διαρρήκτες.

Η προηγούμενη διάρρηξη στο βενζινάδικο του κ. Κοντοβά έγινε τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου, με τους δράστες να κλέβουν επίσης κούτες με τσιγάρα, ποτά και χρήματα.

Πάντως, το νέο περιστατικό διάρρηξης έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Αργαλαστής, καθώς το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων βρίσκεται σε απόσταση “αναπνοής” από τα σπίτια του χωριού. Αποτελεί από χθες το κεντρικό θέμα συζήτησης, με τους κατοίκους να επαναφέρουν επιτακτικά το αίτημα να λειτουργήσει Αστυνομικός Σταθμός στην Αργαλαστή. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου.