Νίκη Βόλου: 20- 30 Αυγούστου προετοιμασία στο Πήλιο

Η Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Πορταριά από 20 έως 30 Αυγούστου. Η ομάδα αυτές τις ημέρες προπονείται στο γήπεδο της Νεάπολης όπου και θα παραμείνει μέχρι να μετακομίσει στην Πορταριά. Εκεί υπάρχει πιθανότητα να γίνουν κάποια φιλικά με ομάδες που θα κάνουν επίσης την προετοιμασία τους στο Πήλιο πως η ομάδα του Ηροδότου, όμως αυτή τη στιγμή το μόνο κλεισμένο φιλικό είναι με τον Απόλλων Λάρισας στις 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Στο μέτωπο των μεταγραφών τώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή την στιγμή με τους ανθρώπους της ομάδας να προσανατολίζονται σε μια με δύο ακόμα προσθήκες κυρίως στην επιθετική γραμμή. Πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να είναι κοντά σε συμφωνία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γεγονότων κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει άμεσα.

Η υπόθεση του Σωτήρη Νίνη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό που βγαίνει από τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό τιμ είναι ότι πρώτη προτεραιότητα της ομάδας είναι μια προσθήκη στην θέση του σέντερ φορ που μπορεί να γίνει και κατά την περίοδο του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Στάθης Θάνος