Τελετές ορκωμοσίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας 

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν δύο τελετές υποδοχής & ορκωμοσίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, η πρώτη στις 17/08/2022, ημέρα Τετάρτη και η δεύτερη στις 24/08/2022, σε μία από τις οποίες οφείλουν τη συμμετοχή τους. Το πρόγραμμα της τελετής υποδοχής & ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί την Τρίτη στις 16/ 08/2022 , στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ( https://dide.mag.sch.gr/ ).

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί, την ημέρα της ορκωμοσίας που θα επιλέξουν, θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της Δ.Δ.Ε Μαγνησίας, στο Κτήριο Άνθιμος Γαζής του Συγκροτήματος Μουρτζούκου (Χείρωνος και Επτά Πλατανίων) ώστε να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων που θα προσκομίσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ, ως εξής:
• 08.00 οι εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης
• 09.30 οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Εκπαίδευσης
• 11.00 οι εκπαιδευτικοί Μουσικής Εκπαίδευσης
ενώ η όλη διαδικασία προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως τις 14.00 για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Καλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν με σχετικό e-mail στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΔΕ) της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας ([email protected]) ποια από τις δύο ημερομηνίες επιλέγουν για την ορκωμοσία τους καθώς και το εάν θέλουν να προβούν σε θρησκευτικό όρκο ή πολιτική διαβεβαίωση.