Αγάπη μόνο…

Ο Βόλος πλημμύρισε από άκρη σε άκρη, αλλά ακόμα και η δημοτική αρχή δεν διανοήθηκε να υποστηρίξει πως για όλα ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Πως θα μπορούσε άλλωστε… Ο μόνος, φαίνεται, που απέδωσε στην αλλαγή του κλίματος την μεγάλη κρίση που έζησε ο Βόλος και την καταστροφή περιουσιών, είναι το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Τσιμπανάκος.

Υποστήριξε ο κ. Τσιμπανάκος πως οι ισχυρές βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που βλέπουμε να εκδηλώνονται ολοένα και πιο συχνά και στη χώρα μας, προκαλώντας πλημμύρες και άλλες καταστροφές, είναι επιπτώσεις- εκτός των άλλων -και της κλιματικής αλλαγής. Ουδεμία αντίρρηση μέχρις εδώ. Ποιοι είναι λοιπόν οι άλλοι παράγοντες που “έπνιξαν” τον Βόλο; “Ντράπηκε” να τους απαριθμήσει ή μήπως δεν τους γνωρίζει; Ως δημοτικός σύμβουλος, πάντως, σίγουρα θα ξέρει ότι οι αρμοδιότητες είναι ξεκαθαρισμένες και την ευθύνη για τα όμβρια , την αποχέτευση , τα φρεάτια την έχει ο δήμος. Ξεκάθαρα πράγματα.

Ο κόσμος “καίγεται”, η πόλη “βράζει” και το ΠΑΣΟΚ μέσω του κ. Τσιμπανάκου κάνει πολιτικές παρεμβάσεις ευχόμενο αγάπη μόνο και ειρήνη στον κόσμο.