Με το 1ο Pelion Night Trail και με Γενική Συνέλευση, συνεχίζει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας  Βόλου

Διάλειμμα στις αγωνιστικές παρουσίες είχαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, με τον Αμβρόσιο Δημητριάδη να είναι ο μοναδικός που μετείχε σε αγώνα που έγινε λίγες ημέρες πριν. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου Πετρούσας Σερρών, με 56 συμμετοχές στα 10 χιλιόμετρα, και με 169 στα 5χλμ. Πέμπτος στα 5 χιλιόμετρα και νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε ο δρομέας του ΣΔΥΒ, με χρόνο 18:55.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ανανέωσε το καλεντάρι με τους κυριότερους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Επίσης για εγγραφές νέων μελών, πληρωμές για ξενοδοχείο και για τα 2 λεωφορεία που θα ναυλωθούν για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και για κάθε θέμα του συλλόγου, γίνεται συνάντηση των μελών του ΣΔΥ Βόλου κάθε Τετάρτη και ώρα 20.00 ως 21.00 στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου. Όσο αυτό θα είναι κλειστό, οι συναντήσεις θα γίνονται έξω από τη θύρα εισόδου. Για όλα τα θέματα τα μέλη του συλλόγου μπορούν επίσης καθημερινά να επικοινωνούν με τον σύλλογο, με το ΔΣ, ή με τον Κ. Παλάντζα στο 6993953012.

28 Αυγούστου : 3ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας (αγώνες 14,5χλμ, 5,4χλμ και 1000 μέτρων). Διοργάνωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας.

5 Σεπτεμβρίου : 7ος Αγώνας Δρόμου Αλληλεγγύης 5χλμ. Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης. Ποσό συμμετοχής 8 ευρώ.


10 Σεπτεμβρίου : 5Hours. Η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και θα τερματίσει στην Άγναντα. Είναι όλη ασφάλτινη, έχει μήκος 53 χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 1.140 μέτρα. Θα υπάρχει και Virtual race μέχρι 10 μέρες πριν την διεξαγωγή του μαζικού αγώνα. Ο άδικος χαμός του Θεοφάνη-Ερμή Θεοχαρόπουλου ανέδειξε με απόλυτο τρόπο τα τεράστια κενά που υπάρχουν στην επείγουσα εναέρια προστασία της ζωής στη χώρα μας για αυτό η διοργάνωση προσκαλεί όλους να βοηθήσουν ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση, καθώς είναι τόσο κρίμα να χάνονται έτσι άδικα ανθρώπινες ζωές. Η ονομασία του αγώνα 5Hours, δόθηκε επειδή τόσες ήταν οι ώρες που περίμενε μάταια ο Ερμής την αεροδιάσωση στο ατύχημα που είχε με το σκι στα Τζουμέρκα.

11 Σεπτεμβρίου : 34ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου

17 Σεπτεμβρίου : 1ο Pelion Night Trail
O αγώνας θα γίνει από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, σε συνεργασία με την εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων True Adventure. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη Μαγνησία, η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός όλων των άλλων παροχών, θα δίνεται δώρο φακός κεφαλής και συμμετοχή στο Souvlaki Party που θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα.

Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ του αγώνα https://kentavrostrail.gr και του ΣΔΥ Βόλου https://voloshalfmarathon.gr/sdyv/, και στις συναντήσεις των μελών του ΣΔΥΒ κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 ως 21.00 έξω από το στάδιο ΕΑΚ Βόλου. Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, πληρωμές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

17-18 Σεπτεμβρίου : 16ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Αγώνες 5χλμ (Σάββατο), 30 και 10χλμ (Κυριακή), με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 17 και 13 ευρώ.

23 ως 25 Σεπτεμβρίου : Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου 2022, Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκη

24 Σεπτεμβρίου : Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2022

Αγώνες 9χλμ, 6χλμ, Παιδικός αγώνας γονέα-παιδιού, και παράλληλες εκδηλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται ο αγώνας – δρώμενο, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε από το 2018 η Δήμητρα Ιορδανίδου. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της αγάπης για τον αθλητισμό, η παρακίνηση των νέων να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες και η επαφή των πολιτών με το όμορφο περιβάλλον των Κουφαλίων. Όλα αυτά στη μνήμη και στα ιδεώδη της Δήμητρας Ιορδανίδου. Ο αγώνας λοιπόν, μετονομάζεται φέτος σε Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου και έτσι αποδίδεται η αναγνώριση στο πρόσωπό της. Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα γονέα παιδιού.

 

24 – 25 Σεπτεμβρίου : 16ος Hercules Mountain Marathon Οίτη

25 Σεπτεμβρίου : 9ος Αχίλλειος Άθλος Φάρσαλα

1 Οκτωβρίου : Lamia Night Run

2 Οκτωβρίου : 6ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes» (άνοιγμα εγγραφών προσεχώς)

2 Οκτωβρίου : Run Greece Λάρισα 2022

2 Οκτωβρίου : Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2022

9 Οκτωβρίου : 3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail 2022 (άνοιγμα εγγραφών προσεχώς)

9 Οκτωβρίου : Τρέχω για την Κατερίνη 2022

15 Οκτωβρίου : 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

16 Οκτωβρίου : 21ος Ρήγειος Δρόμος Βελεστίνο

16 Οκτωβρίου : 7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2022

5 Νοεμβρίου : Ultra Pelion Trail 2022

12-13 Νοεμβρίου : 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

151 συμμετοχές απέστειλε στη διοργάνωση ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, χωρίς να υπολογίζονται και όσες έγιναν ατομικά. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν, αλλά ο ΣΔΥΒ εξακολουθεί να κρατά λίστα αναμονής για τα μέλη του, και θα κάνει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή σε όσους προσεχώς θα ζητήσουν. Ο ΣΔΥΒ συνεχίζει επίσης τις κρατήσεις για το ξενοδοχείο, και για τα 2 λεωφορεία που θα ναυλωθούν. Στην εκδρομή μπορούν να μετέχουν και συγγενείς και φίλοι των δρομέων, που δεν θα τρέξουν στον αγώνα.

Στο 2023 : 19 Φεβρουαρίου : Γεντίκι Trail 6 2023
30 Απριλίου : 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Γενική Συνέλευση

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί τα μέλη του στην παραλία της Κριθαριάς, όπου στις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ., μετά τη Γενική Συνέλευση, θα διεξαχθεί party με το οποίο θα αποχαιρετούμε το φετινό καλοκαίρι και θα γιορτάσουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

 

 
Kentavros