Αποφυλακίστηκε 42χρονος επαγγελματίας του Βόλου για ασέλγεια 14χρονης

Αποφυλακίζεται από τις φυλακές των Γρεβενών, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, γνωστός επαγγελματίας του Βόλου που κατηγορήθηκε για ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση εις βάρος 14χρονης ( 15 ετών σήμερα) η οποία έκανε παρέα με τον γιο του. Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης που έγινε δεκτή , καταβάλλοντας εγγύηση 3000 ευρώ και με τον όρο να μην πλησιάσει ποτέ ξανά την 15χρονη. Επίσης θα εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

“Εκανα λάθος, ήμουν ερωτευμένος, είχαμε αρραβωνιαστεί. Τώρα δεν εχουμε καμία σχέση” είχε δηλώσει στον Ανακριτή και την Εισαγγελέα , που είχαν αποφασίσει την προφυλάκισή του, ο 42χρονος.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία τα περασμένα Χριστούγεννα, ο 42χρονος εκμεταλλεύτηκε την επαφή του σχεδόν συνομίληκου γιου του με το κορίτσι και αφού της χάριζε δώρα, έκαναν δεσμό. Ο διαζευγμένος 42χρονος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την ανήλικη. “Απόλυτα ερωτευμένη” δήλωσε και η 14χρονη, η οποία ήθελε να ζήσει μαζί του, δημιουργώντας σοβαρά επεισόδια στην οικογένειά της, που “κυνήγησε”… τον αρραβωνιαστικό της.

Η οικογένεια της 14χρονης βίωνε ένα δράμα, με τη σχέση να διαρκεί από τον Νοέμβριο του 2021 εως τον Φεβρουάριο του 2022.

Οταν η οικογένεια διαπίστωσε τι συμβαίνει, απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Η μικρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και δήλωσε στους γιατρους και την αστυνομία πως οι επαφές με τον 42χρονο είχαν την συναίνεσή της.

Η οικογένεια άλλαξε σπίτι, προκειμένου να απομακρύνει την ανήλικη από τον επαγγελματία.

«Ελεγε στο παιδί να πηγαίνουν βόλτες στην παραλία, την έπαιρνε αγκαλιά. Της αγόρασε ακόμη και βέρες», ειπε ο παππούς της 15χρονης, ο οποίος κατηγορεί τον επαγγελματία πως έχει καταστρέψει σωματικά και ψυχολογικά την εγγονούλα του.