Η επιστροφή της Whitney Houston, ο Super Mario και η τρίτη σεζόν του Emily in Paris

– Η Saoirse Ronan θα πρωταγωνιστήσει στο έπος του Steve McQueen «Blitz» για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για το Apple TV+. Το έργο που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο, αφηγείται τις ιστορίες μιας ομάδας Λονδρέζων κατά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της βρετανικής πρωτεύουσας την περίοδο του πολέμου. Ο McQueen γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

– Η ταινία The Bodyguard με την Whitney Houston πρόκειται να επιστρέψει στις αίθουσες με αφορμή την 30ή επέτειο του κλασικού έργου. Η επιτυχημένη ταινία του 1992 αφηγείται την ιστορία του ποπ είδωλου Rachel Marron, την οποία υποδύεται η Houston, καθώς αντιμετωπίζει έναν stalker που την απειλεί. Αυτό ωθεί τη Ρέιτσελ να προσλάβει τον πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Φρανκ Φάρμερ ( Kevin Costner) ως σωματοφύλακά της, αλλά η σχέση τους γρήγορα περιπλέκεται καθώς τα όρια μεταξύ επαγγελματισμού και ρομαντισμού θολώνουν.

Οι θαυμαστές θα μπορέσουν να ξαναζήσουν την ιστορία πιθανώς στις 6 ή στις 9 Νοεμβρίου. Μετά τις τελευταίες σκηνές της ταινίας, οι θαυμαστές θα απολαύσουν μια ειδική μουσική συλλογή που θα γιορτάζει την κληρονομιά της αείμνηστης Χιούστον, η οποία πέθανε το 2012.

Το The Bodyguard θα επιστρέψει στις αίθουσες για μια μοναδική προβολή. Ενώ η βιογραφική ταινία της Χιούστον I Wanna Dance with Somebody θα βγει στην οθόνη στις 21 Δεκεμβρίου.

 

– Η Disney ξεκίνησε κυκλοφόρησε μιας remastered έκδοση του πρωτότυπου Avatar του 2009 του Τζέιμς Κάμερον, ενώ οι θεατές έχουν την ευκαιρία να δουν αποσπασματικά πλάνα από το επερχόμενο sequel, Avatar: The Way of Water. Το στούντιο δεν σχολιάζει, αλλά με βάση αμέτρητες αναρτήσεις στο Twitter, φαίνεται να υπάρχει μια σύντομη σκηνή από το The Way of Water που έχει ενσωματωθεί στο τέλος του Avatar.

– Το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Super Mario, με τον Chris Pratt στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα προβληθεί στο Comic-Con της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα. Όπως ανακοινώθηκε στο Twitter, το πρώτο teaser trailer της ταινίας θα κάνει πρεμιέρα στο συνέδριο και θα προβληθεί στις 6 Οκτωβρίου. Το Super Mario: The Movie είναι παραγωγή της Nintendo και της Illumination. Πληροφορίες για την ταινία είχαν ακουστεί και κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct του Σεπτεμβρίου 2021, όπου ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, ανακοίνωσε το καστ της ταινίας, το οποίο περιλαμβάνει τον Chris Pratt στον ομώνυμο ρόλο. Άλλοι ηθοποιοί της ταινίας είναι ο Charlie Day ως Luigi, η Anya Taylor-Joy ως Princess Peach και ο Jack Black ως Bowser.

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022. Ωστόσο, η Universal Pictures ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η ημερομηνία προβολής της ταινίας μετατέθηκε για τις 7 Απριλίου 2023 στη Βόρεια Αμερική.

 

Tι θα δούμε στις συνδρομητικές πλατφόρμες

– Μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της επιτυχημένης ρομαντικής σειράς του Netflix, Emily in Paris είναι εδώ και μπορούμε να πούμε ότι ο έρωτας είναι σίγουρα στον αέρα (και λίγο δράμα). Τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, δείχνουν κάποιες από τιςε μοναδικές στυλιστικές επιλογές στη σειρά. Από ό,τι φαίνεται, η Emily (Lily Collins) εξακολουθεί να ζει την όμορφη παριζιάνικη ζωή της με τους φίλους και τους συναδέλφους της, ενώ σε μια φωτογραφία τα πράγματα φαίνεται να αναθερμαίνονται μεταξύ εκείνης και του Alfie (Lucien Laviscount). Στην άλλη πλευρά του μικρού ερωτικού της τριγώνου, τα πράγματα μεταξύ της Emily και του Gabriel (Lucas Bravo) φαίνονται λίγο τεταμένα.

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Emily βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της στην 3η σεζόν. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικά μονοπάτια, η Emily θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς θα είναι πιστή – στη δουλειά και στην ερωτική της ζωή – και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ζει τις περιπέτειες και τις αναπάντεχες ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

Copyright: Netflix
Copyright: Netflix

 

– Το «Scanners», η κλασική ταινία τρόμου του 1981 από τον David Cronenberg, θα μεταφερθεί σε σειρά στο HBO.Το «Scanners» αναφέρεται σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μια σειρά από ψυχικές, τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις. Μια ομάδα των scanners, , είχε επικεφαλής έναν εξουσιομανή άνδρα ονόματι Revok, τον οποίο υποδύεται ο Michael Ironside, ο οποίος στοχεύει να κατακτήσει τον κόσμο, ενώ μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας στρατολογεί τους δικούς της scanners για να τον σταματήσει για τους δικούς της, πιθανώς σκοτεινούς, λόγους. Ο William Bridges, ο οποίος κέρδισε Emmy για το σενάριο του επεισοδίου “USS Callister” της σειράς Black Mirror, θα αναλάβει το ρόλο του σεναριογράφου και του showrunner για τη σειρά, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Yann Demange, ο οποίος είχε αναλάβει τον πιλότο της σειράς Lovecraft Country του HBO. Και οι δύο θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το έργο θα είναι συμπαραγωγή μεταξύ του HBO, της Media Res Studio και της Wayward Films.

Πηγή: ethnos.gr