“Θα σου βγάλω τα έντερα” – Σύζυγος “φόβος και τρόμος” στο Βελεστίνο για γυναίκα και παιδιά

Από το 2020 μια γυναίκα προσπαθεί να κρατήσει με μηνήσεις  μακριά από την ίδια και τα παιδιά της , τον πρώην σύζυγό της. “Δεν δίνει διατροφή, μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά και δεν μπορώ να ανέχομαι τις απειλές, την βια και την κακοποίηση”, δήλωσε χθες στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν μαζί δύο μηνήσεις που του έχει υποβάλλει.

Οι μηνύσεις αφορούσαν περιστατικά που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2020. «Θα δεις τι έχεις να πάθεις. Δεν θα σε συναντήσω; Θα σου βγάλω τα έντερα», ήταν η απειλή προς την συζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του. Απειλή που συνοδευόταν από ύβρεις και προς τα ανήλικα που δεν ήθελαν να τον συναντήσουν και να τον ακολουθήσουν.

Χθες στο δικαστήριο, αρνήθηκε κάθε κατηγορία, είπε πως σε κανένα από τα επεισόδια για τα οποία καταγγέλλεται δεν συμμετείχε καθώς βρισκόταν στην εργασία του αλλά δεν έπεισε κανέναν και στον 47χρονο κακοποιητή επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης 21 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και άσκησε έφεση.

Η πρώην σύζυγός του, τον έχει καταγγείλει και για παραβίαση δικαστικής απόφασης καθώς αρνείται να καταβάλλει διατροφή . “Όλες οι ευθύνες είναι πάνω μου και δεν θα τα κατάφερνα εάν δεν είχα τους γονείς μου”, είπε και δεν αρνήθηκε ότι δεν του δίνει τα παιδιά, καθώς δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη απέναντί τους.