Πως πήγε “άκλαφτη” η μεγάλη ευεργεσία

“Αξεπέραστες” μαρτυρίες κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Γιώργου Μουλά για την χυδαία επίθεση στη Νατάσα Οικονόμου. Οι μαρτυρίες των Θάνου Θεοδώρου, Νατάσας Μορφογιάννη, Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή και Ν. Χαυτούρα, ανέφεραν πως ως γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο αφιλοκερδώς, εννοώντας προφανώς – όπως εικάζουμε εμείς οι αδαείς-  πως άφησε έναν μεγάλο μισθό του δημοσίου, ένα βήμα μάλιστα πριν την σύνταξη, για να λάβει αυτόν του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο επίσης νοσοκομειακός γιατρός Ν. Χαυτούρας, όπως και οι υπόλοιποι μάρτυρες του Γ. Μουλά, μπορεί να μην γνώριζαν τι συμβαίνει και φιλοτέχνησαν το προφίλ του “αγίου για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου…
Για έναν λόγο ακατανόητο σε όλους εμάς- τους μη μυημένους- όλο αυτό το σκηνικό έθεσε εκτός διαδικασίας τις καταθέσεις των μαρτύρων. Για να τεθούν εκτός διαδικασίας, μάλλον θα κρίθηκαν αναξιόπιστες. Το πώς διανοήθηκε το δικαστήριο να κρίνει αναξιόπιστες τις καταθέσεις είναι ένα ερώτημα πολύ σοβαρό. Εμείς όμως, στο πλαίσιο του εμπεριστατωμένου ρεπορτάζ,  ρωτήσαμε στο Αχιλλοπούλειο εάν ο κ. Μουλάς λαμβάνει μισθό και μας απάντησαν το εξής: Γιατί να μην λαμβάνει; Κανονικά και νόμιμα παίρνει όπως όλοι τον μισθό του”.

Τι κρίμα να γκρεμίζουν όλοι το όνειρο του μεγάλου ευεργέτη… Να οδηγούνται στον κάλαθο των αχρήστων οι μαρτυρίες των αξιόπιστων φίλων, να μην πείθεται το δικαστήριο, να διαψεύδει το Νοσοκομείο. Αξεπέραστο, πραγματικά.