Βίντεο-σοκ από τον τυφώνα Ιαν: Μετεωρολόγος δίνει μάχη να μην τον πάρει ο άνεμος

Μάχη με τους ισχυρούς ανέμους και την έντονη βροχόπτωση έδωσε ο μετεωρολόγος Τζιμ Καντόρε στην προσπάθειά του να μεταφέρει τα νεότερα για τον τυφώνα Ίαν.

Ο βετεράνος μετεωρολόγος στην προσπάθειά του να μεταδώσει live από τις περιοχές της Φλόριντα που πλήττει με σφοδρότητα ο τυφώνας κατέβαλε τεράστια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του και να μην παρασυρθεί από τον ισχυρό άνεμο που έριχνε πάνω του χαλάσματα, και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς.

Τελικά, κατάφερε να φτάσει σε μία πινακίδα δρόμου, να πιαστεί σε αυτή και να συνεχίσει να μιλάει σε όσους βρίσκονταν στο στούντιο. «Θα έρθω εδώ», ακούγεται να λέει ενώ κατευθύνεται προς την πινακίδα. Καθώς παλεύει να σταθεί μπροστά στην κάμερα, ακούγεται μια φωνή από την αίθουσα σύνταξης που τον ρωτάει αν είναι καλά. «Είμαι καλά, είμαι καλά. Απλώς δεν μπορώ να σταθώ όρθιος», απαντά.

Ο Καντόρε, που συνεργάζεται με το Weather Channel 35 και πλέον χρόνια, έχει αντιμετωπίσει παρόμοια καιρικά φαινόμενα στο παρελθόν, και η δουλειά του έχει γίνει αρκετές φορές viral από το 2014.

Μαζί του βρέθηκαν και άλλοι μετεωρολόγοι, οι οποίοι βγήκαν στο πεδίο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίαν για να καλύψουν με καλύτερο τρόπο τα γεγονότα.

Ο τυφώνας Ίαν έπληξε τη Φλόριντα με καταστροφική μανία
Ο ισχυρός κυκλώνας Ίαν έπληξε από την Τετάρτη τη Φλόριντα με πολύ ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ήδη «καταστροφικές» πλημμύρες και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε μεγάλους τομείς της πολιτείας.

Αρκετές κομητείες κοντά στην τοποθεσία όπου έφθασε πάνω από τη γη ο Ίαν ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου χωρίς ρεύμα.

Πηγή: www.iefimerida.gr